Uw ervaren elektromonteur in Katwijk en omstreken

Elektra Koning is uw elektromonteur voor de installatie van diverse elektrotechnische apparatuur in Katwijk en in de omgeving van Katwijk. Daarbij kunt u denken aan groepenkasten, domotica of satellietinstallatie. Voorkom gevaarlijke situaties door zelf aan de slag te gaan met uw elektrotechnische installaties, laat dit over aan de professionele elektromonteur.

Wij beschikken over de kennis en ervaring om u hierin goed te adviseren en de werkzaamheden volgens de vereiste normen uit te voeren. Uw elektromonteur uit Katwijk is werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven.

Installatiediensten door uw elektromonteur

U kunt ons onder andere inschakelen voor het uitbreiden van uw groepenkast, het plaatsen van extra stopcontacten, het aansluiten en repareren van keukenapparatuur, het aanleggen van verlichting, het aanleggen van intercomsystemen, en het installeren van beveiligingsinstallaties. U kunt het zo gek niet bedenken of uw elektromonteur van ons elektrabedrijf kan het voor u installeren!

  • Groepenkasten
  • Stopcontacten
  • Verlichting
  • Intercomsystemen
  • Beveiligingsinstallaties

Uw elektricien uit Katwijk zorgt ervoor dat uw installatie op een snelle en professionele wijze wordt volbracht. Heeft u een storing in één van deze installaties? Dan kunt u onze hulp 24 uur per dag, 7 dagen per week inschakelen. Als u contact met ons opneemt, zijn wij snel ter plaatse, want wellicht is er sprake van brandgevaar. Op onze hulp kunt u rekenen! Wij zijn werkzaam in Katwijk en in de regio Katwijk.