Duurzaamheid

Er zijn diverse mogelijkheden om uw huis duurzamer te maken, zowel op grote als kleine schaal. De elektricien kan u helpen bij het kiezen uit diverse mogelijkheden om uw huis te verduurzamen. U kunt ervoor kiezen om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te laten installeren.

Wat moet u weten over elektrisch koken in uw huis?

Is uw verlichting aan vervanging toe of gaat u uw huis verbouwen?Deze momenten zijn perfect voor het verduurzamen van de verlichting. Upgrade uw verlichting naar duurzame Led-verlichting op alle plaatsen in uw woning.

Het vervangen van uw gloeilampen door Led-verlichting kan leiden tot een aanzienlijke vermindering van uw energieverbruik, tot wel 90% minder. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op uw energiekosten, wat natuurlijk voor iedereen voordelig is. Ook heeft Led-verlichting een veel langere levensduur dan traditionele verlichting.

Elektrisch koken als duurzame keuze voor uw woning: wat zijn de voordelen?

Om elektrisch te koken in uw huis mogelijk te maken, kunnen er enkele aanpassingen vereist zijn. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld de meterkast of de toevoer van stroom. Voor het kunnen gebruiken van de kookplaat moet de meterkast genoeg stroom kunnen genereren.

Door een elektricien in te schakelen kunt u voorkomen dat de stroom uitvalt. Om dit te voorkomen, is het aan te raden een elektricien in te schakelen om dit allemaal voor u te regelen. In tegenstelling tot koken op gas, gaat er bij elektrisch koken bijna geen elektriciteit verloren.

Ontdek de voordelen van zonnepanelen voor uw woning

Een duurzame keuze voor uw huis is het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Als u op zoek bent naar duurzame aanpassingen voor uw huis, dan zijn een elektrische kookplaat en Led-verlichting goede opties. Voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak moet u controleren of het dak de belasting kan dragen en in goede staat is.

Voor het plaatsen van zonnepanelen heeft u gemiddeld 15 panelen nodig, afhankelijk van het type en de afmetingen van uw dak. Gemiddeld genomen verdient u de investering in zonnepanelen terug binnen 6 tot 8 jaar. Denk eraan dat de zonnepanelen onderhoud vereisen om zo veel mogelijk zonnestralen op te kunnen vangen.

Snel een medewerker spreken?

Bel 070 207 5059

Wij helpen u graag verder!

Misschien ook interessant..

> Betrouwbare krachtstroom installatie
> Hoe kunt u een stroomstoring verhelpen