Teamfoto Elektra Koning
Stroomstoring Katwijk Wij staan in Katwijk voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Stroomstoring Katwijk

Ervaart u een stroomstoring in Katwijk en heeft u direct hulp nodig? Bij urgente problemen zijn de elektriciens van Elektra Koning direct beschikbaar om u te helpen! Ons bekwame team heeft in recordtijd de oorzaak van uw stroomstoring gevonden en hersteld.

Het gebrek aan stroom in huis is erg vervelend, dat begrijpen wij als geen ander. De koelkast werkt niet, u kunt niet werken op de computer en misschien werkt zelfs de verwarming niet. Met regelmaat zijn onze monteurs onderweg en kunnen snel bij u aanwezig zijn.

Zoekt u met spoed professionele hulp van een elektricien voor een stroomstoring in Katwijk? Neem direct contact op met een medewerker door te bellen naar 070 207 5059. We regelen snel dat u weer kunt beschikken over de belangrijkste voorzieningen in uw huis!

Elektra storing Katwijk snel verholpen

Als we op de hoogte worden gebracht van een elektra storing in Katwijk, zijn we er snel bij om deze aan te pakken. Het is erg ongemakkelijk als de stroom uitvalt, dat begrijpen wij bij Elektra Koning als geen ander. Wanneer de storing niet lang duurt, kunt u weer snel verder met wat u belangrijk vindt.

Helaas kunnen we niet alle storingen direct verhelpen. De oorzaak van het probleem kan soms ingewikkeld zijn of het kan ineens veel drukker zijn dat normaal. Wij staan paraat om u zo snel en goed als mogelijk te ondersteunen, vertrouw daarop.

Stekkerproef

Af en toe ontstaat er verwarring tussen stroomstoringen en kortsluiting. Het probleem schuilt hier niet in de toelevering of verdeling van elektriciteit. Een specifiek toestel is vaak de boosdoener als het gaat om kortsluiting.

Voer een eenvoudige stekkerproef uit om te ontdekken of er kortsluiting is en dit te verhelpen. Met het uitvoeren van een stekkerproef kunt u de oorzaak van het probleem isoleren. Hoe u een stekkerproef uit kunt voeren leest u door hier te klikken.

In Katwijk is Elektra Koning snel ter plaatse bij een stroomstoring.

Spoed storingsdienst Elektra Koning

Onze spoeddienst is direct inzetbaar voor het oplossen van storingen bij Elektra Koning. Bij Elektra Koning zorgen we ervoor dat de storing razendsnel wordt gedetecteerd en verholpen door onze ervaren storingsmonteurs. Met Elektra Koning weet u zeker dat de storing zo snel mogelijk is gevonden en opgelost.

Als het ons niet zelf lukt om iemand naar de storingsdienst te sturen, Wij hebben direct contact met elektriciens die meteen beschikbaar zijn en deze taak snel en efficiënt kunnen uitvoeren. Geen twijfel mogelijk! Bel met spoed 070 207 5059 om direct geholpen te worden bij uw stroomstoring.

Stroomstoring in huis: mogelijke oorzaken

Stroomuitval in huis kan verschillende oorzaken hebben. Hierdoor kan het lastig zijn om zelf te ontdekken waar de storing vandaan komt en hoe deze verholpen kan worden. Om zo snel en adequaat mogelijk geholpen te worden, is het verstandig om vooraf enkele dingen zelf te onderzoeken.

Als eerste stap moet u een stekkerproef doen. Haal eerst alle stekkers uit het stopcontact van de uitgevallen groep en probeer dan de groep weer in te schakelen. Als het lukt, plaatst u de stekkers één voor één weer in het stopcontact, totdat de groep opnieuw uitvalt.

Indien dit niet effectief is of als de stroom helemaal wegvalt? Kijk even rond of uw buren stroom hebben. Ligt het probleem bij de netbeheerder als uw buren ook kampen met stroomuitval?

Wanneer de stroomstoring door de netbeheerder in gang is gezet, kan een elektricien u helaas niet van dienst zijn. Maak een melding bij de netbeheerder en het vereist dan enkel geduldig wachten totdat de stroom weer hersteld is. Hierna is het een kwestie van geduldig wachten totdat de elektriciteit weer hersteld is.

Laat Elektra Koning uw stroomuitval oplossen

Heeft u thuis te maken met een uitgevallen groep of zelfs een complete stroomstoring? Indien de oorzaak niet te vinden is bij een aangesloten toestel of de netbeheerder, dan zullen de deskundige elektriciens van Elektra Koning direct voor u klaarstaan. De ervaren elektriciens van Elektra Koning zijn snel ter plaatse om u te ondersteunen.

Onze storingsmonteurs zijn altijd snel ter plaatse om direct hulp te bieden in geval van nood. Wanneer u contact met ons opneemt via 070 207 5059, zorgen wij ervoor dat er snel een monteur bij u langs komt om de stroomvoorzieningen te herstellen. Zo bent u ervan verzekerd dat u snel weer gebruik kunt maken van de stroomvoorzieningen in huis.

Veel gestelde vragen

Hoe lang houdt een koelkast de kou vast zonder stroom?

De duur dat koelkasten koud blijven varieert sterk, maar de meeste blijven tussen de 12 en 24 uur koel. Om de koelkast optimaal koel te houden, is het belangrijk om deze minimaal te openen.

Hoe lang blijven diepgevroren producten goed in een vriezer zonder stroom?

Diepvriesvoedsel blijft tot ongeveer 24 uur goed bevroren in een vriezer die niet is aangesloten. Voor minimale kouverlies is het advies om de vriezer niet te openen.

Hoe kan ik zelf ingrijpen bij een stroomstoring in huis?

Als er sprake is van een stroomstoring, is het verstandig om eerst een stekkerproef te doen. Kijk ook of de schakelaar in de groepenkast omhoog kan en of uw buren nog elektriciteit hebben.

Elektra Koning staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5059

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.