Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Laadpaal installeren Katwijk

Bent u een elektrische automobilist en wilt u niet langer rondrijden op zoek naar een vrije laadpaal in de omgeving? Met een laadpaal aan huis in Katwijk heeft u nooit meer gedoe met het vinden en wachten op beschikbare laadpalen. Wanneer u een laadpaal in Katwijk laat plaatsen, hoeft u niet meer te zoeken of te wachten.

Vertrouw op Elektra Koning in Katwijk voor deskundig advies en betrouwbare ondersteuning in verduurzaming. Onze elektriciens zijn bekwaam in elektrische installaties thuis en staan klaar om u te helpen met het plaatsen van een eigen wallbox bij u thuis. Neem contact op door ons te bellen op 070 207 5059 of laat een boodschap achter in ons contactformulier.

Laadpaal installateur Katwijk

Heeft u behoefte aan een ervaren laadpaal installateur in Katwijk? Wij helpen u graag. Onze professionals van Elektra Koning nemen graag de tijd om uw persoonlijke wallbox in Katwijk te installeren. Of het gaat om een laadpaal met laag of hoog vermogen, Elektra Koning regelt alles voor u.

Onze deskundige laadpaal installateurs zijn bedreven in het installeren van diverse typen laadpalen. Geef ons gewoon aan wat u wilt en onze monteurs zullen meteen voor u aan de slag gaan. Van aanschaf tot aan de plaatsing en alles daartussen, Elektra Koning ontzorgt u met plezier.

Particuliere laadpaal Katwijk

Bij het overwegen van de aanschaf van een laadpaal als particulier in Katwijk, zijn er diverse keuzes waaruit u kunt selecteren. U kunt een selectie maken uit meerdere merken en soorten met variabele vermogens en laadtijden. Kies tussen een laadpaal zonder krachtstroom vereiste of een laadpaal met plek voor twee elektrische voertuigen.

Voor advies over welke laadpaal het meest geschikt is voor uw behoeften, kunt u vertrouwen op de expertise van Elektra Koning. Onze deskundigen zijn beschikbaar om u te adviseren over welke laadpaal het beste aansluit bij uw wensen. Bent u nieuwsgierig? Bel ons gerust om de diverse opties te bespreken op 070 207 5059.

De pluspunten van het installeren van een eigen laadpaal

Het loont de moeite om te onderzoeken wat de voordelen en nadelen zijn van het hebben van uw eigen laadpaal, inclusief de kosten die hierbij komen kijken. Een persoonlijke laadpaal biedt genoeg voordelen om de investering te rechtvaardigen.

Voorzie uzelf altijd van een beschikbare laadpaal voor uw auto en voorkom onaangename verrassingen. Met een persoonlijke laadpaal bent u over het algemeen goedkoper uit per kWh dan met een openbare laadpaal. Als u met behulp van zonnepanelen zelf energie opwekt, kan dit op termijn behoorlijk wat kosten besparen.

En dit zijn niet de enige voordelen van een eigen laadpaal die u bij u thuis kunt hebben. Het gebruik van uw eigen laadpaal, als de juiste besluiten worden genomen, is vaak gunstiger voor de accu dan het gebruik van een openbare laadplek. Tot slot kan een wallbox laadpaal tot wel 25% efficiënter zijn in het vermijden van laadverlies, wat op jaarbasis ook kan helpen om geld te besparen.

Merken van laadpalen geschikt voor thuisgebruik

Naast de opties voor vermogen en bruikbaarheid zijn er ook meerdere merken waar u uit kunt kiezen. Elke optie heeft zijn eigen plus- en minpunten en een individuele verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Kies altijd voor een A-merk en vermijd imitatieproducten. Er zijn vijf prominente merken die duidelijk de kroon spannen onder de laadpalen. Bij de installatie van uw laadpaal, is het aan te raden om rekening te houden met Wallbox, EV box, Newmotion, Alfen en Webasto.

Zakelijke laadpaal Katwijk

Ook voor uw bedrijfswagens kan het van toegevoegde waarde zijn om een laadpaal te laten installeren. Het hebben van een laadpaal op de parkeerplaats voor zowel de voertuigen van uw werknemers als bedrijfswagens kan een enorme toegevoegde waarde hebben. Bij Elektra Koning wordt u bijgestaan vanaf de keuze tot de volledige installatie.

Zoekt u een professionele installateur van laadpalen in Katwijk om uw zakelijke laadstation te installeren? U kunt ons altijd bereiken via 070 207 5059 voor verdere ondersteuning. Vergeet niet dat je op een simpele manier een offerte kunt aanvragen via het contactformulier op de website.

Laadpaal met stekker

Aanpassingen in huis voor laadpaal

Hoewel krachtstroom niet altijd nodig is voor laadpalen, wordt het wel vaak toegepast bij de meeste laadpalen. Als u een laadpaal wilt met een hoog vermogen en dus een lage oplaadtijd, dan is dit de perfecte match voor u. Wanneer u een eigen laadpaal wilt laten monteren, kan het aanleggen van krachtstroom een slimme beslissing zijn.

Vertrouw op ons voor de benodigde aanpassingen in uw woning, zoals het realiseren van krachtstroom. Met onze bekwame elektriciens bent u verzekerd van kennis over groepenkasten in Katwijk. Met onze hulp kunt u zonder enige zorgen een laadpaal aan huis laten aanleggen; uw tevredenheid staat voorop.

Service en onderhoud aan uw laadpaal

Indien uw laadpaal bij uw huis onderhoud nodig heeft, zijn wij de juiste partij om u te assisteren. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service voor uw laadpaal in Katwijk door onze vakbekwame monteurs. Voor het snel en efficiënt oplossen van storingen en problemen aan uw laadpaal kunt u vertrouwen op onze storingsdienst.

Veel gestelde vragen

Kan ik subsidie krijgen voor het laten plaatsen van een laadpaal in Katwijk?

Het spijt ons dat er geen landelijke subsidie beschikbaar is voor het installeren van laadpalen. Wanneer u als particulier meer wilt weten over de mogelijkheden in uw situatie, kunt u het beste navraag doen bij de gemeente.

Vraagt u zich af wat de prijs is voor het installeren van een laadpaal in Katwijk?

De bedragen kunnen behoorlijk variëren. Wilt u een duidelijk overzicht van de kosten in uw situatie? Vraag dan een offerte aan bij ons.

Kan ik zelf een laadpaal installeren?

Het is mogelijk om zelf een laadpaal te installeren, maar het is van belang om te weten dat elektrisch werk altijd risico's met zich meebrengt. Als je niet over de vereiste kennis en ervaring beschikt, is dit zeker geen goed idee om zelf te doen.


Elektra Koning staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5059

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor laadpaal installeren aan huis?

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Erkend leerbedrijf,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.