Teamfoto Elektra Koning
Over elektriciteitskeuringen Wij staan in Katwijk voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Over elektriciteitskeuringen

Een goed werkend stroomnetwerk vormt de basis van een modern huishouden. Bijna niemand kan zich nog voorstellen hoe het zou zijn om zonder elektriciteit te leven, van koelkasten tot beeldschermen. Een correcte werking en efficiëntie van de achterliggende installaties zijn van cruciaal belang.

Om te kunnen garanderen dat de elektriciteit onafgebroken kan worden gebruikt is onderhoud en controle het sleutelwoord. Elektriciteitskeuringen vormen het vertrekpunt voor zowel onderhoud als controle. Onze vakkundige elektriciens bij Elektra Koning zijn in staat om uw elektrische installaties grondig te onderzoeken en te beoordelen.

Keuring elektrische installaties: waarom?

Het laten keuren van de elektra in uw woning draagt bij aan een veilige leefomgeving door het risico op brand en andere elektrische gevaren te verkleinen. U vermindert het risico op brand en andere gevaren door regelmatige inspecties uit te voeren op elektriciteit. Het keuren van de elektra in Katwijk is een noodzakelijke stap voor een veilige leefomgeving.

Het komt vaak voor dat keuringen van elektrische installaties aangevraagd worden bij een verhuizing. Bij oudere woningen wil de koper doorgaans zeker zijn dat de elektrische installaties naar behoren werken. Een elektricien kan dit voor u verhelpen.

Echter zijn het niet enkel woningen die soms een keuring nodig hebben voor elektrische installaties. Zakelijke installaties keuringen zijn van essentieel belang. Het is voor bedrijven essentieel om te voldoen aan een strenge set regels die regelmatig geïnspecteerd worden.

Soorten keuringen

In het algemeen onderscheidt men twee soorten keuringen; de NEN- en SCOPE-keuringen vallen hieronder. Er zijn verschillende inspecties beschikbaar; de NEN-keuringen en SCOPE-keuringen zijn verdeeld in allerlei keuringen. Gewoonlijk wordt een nummer gebruikt als indicatie van het onderwerp van de keuring.

Schakel Elektra Koning in voor uw elektriciteitskeuring

Bent u op zoek naar een keuring voor uw woning of bedrijfspand? Voor een grondige inspectie van uw elektrische installaties kunt u vertrouwen op de elektriciens van Elektra Koning. Wij helpen u met plezier bij het checken en verbeteren van uw elektrische installaties.

Contacteer ons telefonisch op 070 207 5059 voor vragen of afspraken. U kunt tevens een bericht plaatsen in het contactformulier op de website. We zullen snel een reactie ontvangen van een van onze medewerkers op uw aanvraag.

Elektra Koning staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5059

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.