Teamfoto Elektra Koning

Perilex stekker aansluiten

Wij staan in Katwijk voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Perilex stekker aansluiten in Katwijk

Zoekt u een betrouwbare elektricien die u kan helpen bij het aansluiten van een perilex stekker? Bij Elektra Koning zijn we er om u te helpen met al uw vragen en hulpbehoeften omtrent elektriciteit. U kunt ons bereiken op 070 207 5059 voor al uw vragen omtrent elektriciteit.

Wat is een perilex stekker?

Voor de meeste huishoudelijke apparaten is een gewoon stopcontact met een spanning van 230 Volt voldoende. Voor kookplaten of andere zware apparaten met een vermogen dat hoger is dan 3.86 KWh, is een gewoon stopcontact niet geschikt. Indien er een apparaat met een aanzienlijk vermogen wordt aangesloten, is er een grote kans op overbelasting van de groepenkast.

Als je van plan bent om grotere elektronische apparaten aan te sluiten, dan moet je een Perilex stekker gebruiken. Lees verder om erachter te komen hoe een Perilex stekker precies in zijn werk gaat. In tegenstelling tot een 1-fase aansluiting, is een Perilex wandcontactdoos aangesloten op een 2- of 3-fase aansluiting. In tegenstelling tot een 1-fase aansluiting (standaard stopcontact), is de contactdoos aangesloten op een 2-fase of 3-fase aansluiting.

Een 2- of 3-fase aansluiting verdeelt de stroom over meerdere fasen, om te voorkomen dat de leiding overbelast raakt. Dankzij deze benadering kunnen zwaardere apparaten op een veilige manier aangesloten worden. Met de Perilex aansluiting kunt u profiteren van een hoger aantal Volt vergeleken met een gewoon stopcontact.

Om een 2-fase aansluiting te realiseren, moet je de Perilex contactdoos met vijf gaten gebruiken. Dit vereist 1 aardedraad, 2 nuldraden en 2 fasen. Voor een 3-fase aansluiting is er altijd 1 aardedraad, 1 nuldraad en 3 fasen vereist. Bij het aansluiten van een Perilex stekker komt er veel kijken, vooral bij een 3-fase aansluiting waarbij er sprake is van een aanzienlijk vermogen.

Hulp inschakelen in Katwijk van een elektricien

Het aansluiten van elektra is over het algemeen gevaarlijk en het is niet verstandig om dit zelf te doen als u er geen ervaring mee heeft. Weet u niet precies hoe u een inductie kookplaat moet aansluiten? Onze elektriciens staan klaar om u te assisteren. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Bel ons gerust op 070 207 5059. Ons team staat voor u klaar.

Elektra Koning staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5059

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.