Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Kortsluiting Katwijk

Heeft u te maken met een uitgevallen groep in huis veroorzaakt door kortsluiting? Waarschijnlijk wilt u dat dit snel wordt gerepareerd. Het is niet gemakkelijk om de dag door te moeten komen zonder elektriciteit.

Wanneer u direct weer elektriciteit wenst te hebben, is de storingsdienst van Elektra Koning de oplossing. Als u hulp nodig heeft met het oplossen van het probleem, staan onze monteurs voor u klaar. Bij een elektrisch probleem hoeft u alleen maar naar 070 207 5059 te bellen en onze elektricien staat voor u klaar.

Kortsluiting Katwijk snel verholpen

Bij kortsluiting in Katwijk is een snelle oplossing noodzakelijk. Met name wanneer het om vitale stroomvoorzieningen gaat, bijvoorbeeld de keuken en verwarming. Verlies geen tijd en bel nu Elektra Koning.

Wij staan klaar om onze elektriciens gelijk aan het werk te zetten om het probleem voor u op te lossen. Onze storingsmonteurs zijn constant onderweg om ervoor te zorgen dat u niet lang zonder stroom komt te zitten. Wanneer u gelijk belt naar 070 207 5059, zullen we direct nagaan hoe we u van dienst kunnen zijn.

Als onze responstijd door drukte wordt beïnvloed en niet snel genoeg is, Een medewerker op de telefoon ondersteunt kosteloos bij het vinden van een oplossing! U kunt er gerust op zijn dat alle stroomvoorzieningen weer zo snel mogelijk zullen werken.

Stekkerproef

Bij stroomuitval in een deel van het huis kan het gebeuren dat een specifiek apparaat het probleem veroorzaakt. Voorkom extra kosten voor een elektricien en los het probleem direct op met een stekkerproef. Hier kunt u alle details over deze werkwijze vinden.

Spoeddienst van Elektra Koning

Als er sprake is van kortsluiting, stroomuitval of storingen, schiet onze spoeddienst bij Elektra Koning onmiddellijk te hulp. Onze monteurs staan altijd klaar om u snel te helpen bij spoedgevallen met de snelste service. Kunnen we door drukte niet op tijd op de stoep zijn, zal een medewerker u telefonisch begeleiden bij het vinden van een passend alternatief.

Aarzel niet om ons te contacteren via 070 207 5059 voor assistentie bij uw probleem. Mocht er geen dringende noodzaak zijn of telefonisch contact niet haalbaar is, vul dan het contactformulier in. Schakel Elektra Koning in voor het oplossen van elektriciteitsvraagstukken.

Mogelijke oorzaken van kortsluiting

Kortsluiting kan ontstaan door verschillende problemen in het elektrische circuit. Een vaak voorkomende situatie is bijvoorbeeld een kapot apparaat dat de groep uit laat vallen. Door een stekkerproef uit te voeren, kunt u ontdekken welk apparaat de oorzaak is van het probleem.

Een mogelijke veroorzaker van kortsluiting is ook overbelasting. Door meerdere apparaten tegelijkertijd op dezelfde groep aan te sluiten, kan het stroomnetwerk overbelast raken en uitvallen. Dit probleem kunt u eenvoudig oplossen door een van de apparaten op een andere groep aan te sluiten.

Veel gestelde vragen

Wat betekent het begrip kortsluiting?

Als de weerstand in een elektrisch circuit heel laag is, zal er kortsluiting optreden. Wanneer er kortsluiting in huis optreedt, is het meestal omdat twee elektrische draden elkaar treffen in een beschadigde kabel.

Hoe kan ik te weten komen waar de kortsluiting zich manifesteert?

Wanneer u constateert welke groep geen stroom meer krijgt, kunt u vermoedelijk de plek achterhalen waar de kortsluiting is ontstaan. Hierna kunt u een stekkerproef doen om het kapotte apparaat op te sporen.

Kan kortsluiting de oorzaak zijn van brandgevaar?

Kortsluiting kan resulteren in aanzienlijke warmte in de elektrische bedrading. De intense hitte kan ervoor zorgen dat nabijgelegen materialen zoals doek, papier of stof vlam vatten.


Gerelateerde pagina's

Elektra Koning staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5059

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor kortsluiting oplossen?

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.