Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Groepenkast uitbreiden Katwijk

Is het nodig om een extra stroomgroep toe te voegen, bijvoorbeeld vanwege het gebruik van zware apparatuur of een inefficiënte verdeling? Er zijn voldoende redenen om de groepenkast te laten aanpassen. Bij Elektra Koning is de uitbreiding van uw groepenkast in Katwijk snel, voordelig en vakkundig geregeld; dé expert in groepenkasten waar u op kunt bouwen.

Extra groepen aanleggen Katwijk

Als u van plan bent om extra zware apparaten, zoals een koelkast, droger of verwarmingstoestel, te installeren, kan dit problemen veroorzaken voor uw bestaande stroomgroepen. In dit scenario kan het essentieel zijn om een extra groep te plaatsen om kortsluiting en overbelasting tegen te gaan. Ook bij het plaatsen van zonnepanelen is het vereist om een extra groep toe te voegen.

Overweegt u om uw woning in Katwijk te moderniseren of aan te passen? Het toevoegen van een extra groep kan dan een slimme zet zijn. Het is belangrijk om te realiseren dat niet meer dan vier groepen mogen vallen onder een aardlekschakelaar. Het kan een extra klus zijn om ook een aardlekschakelaar toe te voegen.

Heeft u behoefte aan uitbreiding van extra groepen of wilt u ondersteund advies ontvangen? Voor de beste ondersteuning moet u bij Elektra Koning zijn! Met al hun expertise over groepenkasten kunnen onze bekwame elektriciens u voorzien van de juiste hulp en begeleiding.

Heeft u vragen over de beschikbare opties, de noodzaak en de prijzen? Schroom niet om Elektra Koning te benaderen en uw vragen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen? Laat een bericht achter via het contactformulier op de website, en onze medewerkers helpen u zo snel mogelijk verder. Heeft u een voorkeur voor telefonisch contact? Dat is mogelijk! Bel naar 070 207 5059 voor een directe verbinding.

In Katwijk helpen de ervaren elektriciens van Elektra Koning u graag met aanpassingen aan de groepenkast!
Elektra Koning kan u helpen met uw groepenkast in Katwijk

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn uiteenlopende omstandigheden waarbij het uitbreiden van de groepenkast in Katwijk een slimme investering kan zijn. Als u momenteel elektrisch kookt en in de toekomst een grote Amerikaanse koelkast wil aansluiten, kan uw groepenkast ontoereikend zijn. Het kan voorkomen dat al uw keukenapparatuur niet meer voldoende stroom krijgt van de keukengroep.

Een andere reden om uw groepenkast uit te breiden kan zijn vanwege het toegenomen energieverbruik in uw huis. Een voorbeeld kan zijn dat er regelmatig een televisie, een stereo-installatie en meerdere (spel)computers gelijktijdig op dezelfde stroomgroep worden gebruikt. Bij veel gelijktijdig stroomverbruik kan het verstandig zijn om de groepenkast uit te breiden voor een betere verdeling van energie op uw stroomnetwerk.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

Het juiste aantal stroomgroepen in uw woning hangt af van uw energieverbruik en hoe de groepen op dit moment zijn ingedeeld. Vele woningen zijn voorzien van een stroomgroep die specifieke ruimtes bedient. Bij moderne huizen met veel zware apparatuur zult u snel problemen tegenkomen, bijvoorbeeld in de wasruimte of keuken.

Vooraf bepalen hoeveel groepen perfect zijn voor uw woning, kan lastig zijn. Ook de grootte van uw huishouden is vaak een belangrijke factor in het aantal benodigde stroomgroepen. Bij een groot huishouden zijn op diverse plaatsen in de woning vaak meerdere apparaten tegelijk in werking.

Heeft u hulp nodig bij het inschatten van het aantal benodigde groepen? Onze experts helpen u graag verder. Laat ons u bijstaan bij het slim verdelen van stroomgroepen op basis van uw specifieke gebruik. Uw elektriciteitsgebruik loopt zonder hinderlijke onderbrekingen.

Laat uw groepenkast uitbreiden door Elektra Koning

Het is sterk aan te raden om een professionele elektricien in te schakelen voor het werk aan uw elektra. Door te kiezen voor een ervaren en deskundige specialist bent u verzekerd van een veilige installatie en een feilloze werking. U kunt vertrouwen op de vakkundigheid van de monteur bij Elektra Koning.

Voor een juiste uitbreiding van uw groepenkast in Katwijk staan onze experts voor u klaar. Onze monteurs bij Elektra Koning zijn direct inzetbaar om goed te luisteren naar wat u nodig heeft en snel te handelen. Voor vragen of hulp kunt u ons inschakelen door te bellen naar 070 207 5059 of het contactformulier op de site te gebruiken.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Het kan voorkomen dat u graag zware elektronische apparatuur in uw woning wilt gebruiken. Dit kan onder andere een inductiekookplaat, een eigen sauna of een laadpaal voor een elektrische auto zijn. Deze installaties zijn vele malen zwaarder dan standaard apparatuur zoals een koelkast of vriezer.

Wanneer u deze apparaten installeert, is het niet afdoende om slechts een extra groep aan te sluiten in de groepenkast. Voor het correct functioneren van hoogwaardige inductie kookplaten is krachtstroom een must. Indien u deze apparatuur wilt aanleggen, helpen wij u graag met het realiseren van krachtstroom in uw woning.

Veel gestelde vragen

Kun je extra groepen aanleggen in de groepenkast?

Als de vraag naar elektriciteit in uw huis groter wordt, kunnen er extra groepen geïnstalleerd worden. In bepaalde gevallen kan het slim zijn om de groepenkast compleet te vervangen.

Kan je zelf een extra groep aanleggen?

Als je niet goed weet wat je doet, brengt werken met elektriciteit grote gevaren met zich mee. Het is geen goed idee om zelf te proberen, vanuit oogpunt van veiligheid in uw huis.

Is er een limiet aan het aantal groepen dat je in de groepenkast mag monteren?

Er kunnen maximaal 12 groepen in een groepenkast worden geïnstalleerd. Bij elke hoofdschakelaar in de groepenkast mogen maximaal 4 groepen worden geïnstalleerd.

Welke apparaten vallen onder zware elektrische apparatuur?

Om problemen te voorkomen, is het verstandig om zware elektronische apparatuur op aparte groepen aan te sluiten. Voorbeelden zijn de vaatwasser, een koel-vriescombinatie, een droger of een oven.


Elektra Koning staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5059

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.