Teamfoto Elektra Koning
Groepenkast Katwijk Wij staan in Katwijk voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Groepenkast Katwijk

Bent u op zoek naar een vakman voor het uitbreiden of vervangen van uw groepenkast in Katwijk? Het kan zijn dat u al een wat ouder exemplaar heeft of dat u kort geleden nieuwe elektronica heeft gekocht. U kunt uw groepenkast het beste aanpakken om deze redenen.

Voor hulp hierbij kunt u rekenen op de expertise van Elektra Koning, uw elektriciens. Wil je meer informatie? Bel dan naar 070 207 5059 of vraag een offerte aan via het contactformulier. Dan zorgen wij voor een goed werkende en veilige groepenkast.

Waarom een groepenkast vervangen in Katwijk?

Veiligheid en gebruiksgemak staan voorop bij het besluit om een groepenkast te vervangen. De gemiddelde levensduur van de meeste groepenkasten ligt ongeveer rond de 15 tot 20 jaar. Zodra de groepenkast deze leeftijd bereikt heeft nemen de kans op een onveilige situatie en mogelijke ongemakken toe.

Een schakelaar kan bijvoorbeeld inbranden of een aardlekschakelaar kan dienst weigeren. Dat werkt brandgevaar in de hand en kan voor levensgevaarlijke situaties zorgen. Maar dat is nog niet alles wat we te bieden hebben.

Omdat de elektrische apparaten die we gebruiken steeds sterker worden krijgen oudere groepenkasten het moeilijker. Indien meerdere apparaten tegelijkertijd worden gebruikt en behoren tot dezelfde groep, kan dit overbelasting veroorzaken. Als gevolg hiervan kunnen de stoppen doorslaan.

In Katwijk helpen de ervaren elektriciens van Elektra Koning u graag met aanpassingen aan de groepenkast!
Elektra Koning kan u helpen met uw groepenkast in Katwijk

Wanneer een groepenkast uitbreiden in Katwijk?

Als er een aantal groepen overbelast zijn wil dat nog niet direct zeggen dat de groepenkast definitief vervangen moet worden. Een andere optie is om de huidige groepenkast uit te breiden. In dat geval worden er een of meerdere groepen toegevoegd.

Met zo'n aanpassing kan de stroom gelijkmatiger over de groepen worden verdeeld. En wanneer u een grootgebruiker als een sauna of een jacuzzi aanschaft kan hier een aparte groep voor worden aangelegd. Hetzelfde is mogelijk wanneer u bijvoorbeeld wilt overstappen op elektrische koken.

De functie van een groepenkast

Alle panden en woningen hebben een groepenkast. Op deze plek komt de elektriciteit het huis binnen en wordt het vervolgens verdeeld over verschillende groepen. Elke groep voorziet dus een stukje van de woning van stroom.

Als er te veel apparaten van dezelfde groep tegelijkertijd worden gebruikt kan er overbelasting optreden. Bij overbelasting of kortsluiting van een groep slaat de groepstop uit. Of wanneer dat niet gebeurd, de aardlekschakelaar. Het is dus als het ware een veiligheidssysteem dat er voor zorgt dat er niets ergs gebeurd bij overbelasting.

Contact met Elektra Koning voor het vervangen of uitbreiden van een groepenkast in Katwijk

Wilt u het risico op gevaarlijke situaties terugdringen door uw verouderde groepenkast te laten vervangen? Bent u op zoek naar een manier om het gebruiksgemak van uw elektrische apparaten te vergroten door de groepenkast uit te breiden? Daarvoor kunt u Elektra Koning inschakelen in Katwijk. Bel 070 207 5059 of doe een offerteaanvraag via het contactformulier.

Elektra Koning staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5059

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.