Teamfoto Elektra Koning
Rookmelder plaatsen Katwijk Wij staan in Katwijk voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Rookmelder plaatsen Katwijk

Waarom rookmelder plaatsen?

Volgens de Brandweer kunnen rookmelders levens redden. Wanneer het alarm van de rookmelder begint te klinken, heeft u nog drie minuten om te vluchten. Het plaatsen van rookmelders op elke verdieping in huis is een vereiste. In de regel gaan ze tien jaar mee.

Het installeren van rookmelders is cruciaal om daadwerkelijk levens te redden bij een brand. Met de sterke plakkers die aan de melders zijn bevestigd, kun je de meeste rookmelders zelf gemakkelijk plaatsen. Er zijn diverse soorten en prijscategorieën rookmelders op de markt. Zorg er echter altijd voor dat je kiest voor een goedgekeurde rookmelder met het Europese keurmerk EN 14604.

Wist u dat:

  • Met het slapen uw zintuig voor geur wordt uitgeschakeld, waardoor u de rook niet zult ruiken?
  • Met het slapen wordt uw reukzintuig uitgeschakeld en kunt u geen rook waarnemen?
  • Moet ik sinds 1 juli 2022 rookmelders op elke verdieping in huis hebben?

Rookmelders plaatsen? Schakel Elektra Koning in om het voor u te doen.

De beste plek voor een rookmelder

Denk eraan om rookmelders op te hangen in de hal en op de overloop. Dit zijn vaak de routes die genomen moeten worden in geval van brand. Een goede keuze is om te gaan voor rookmelders die met elkaar verbonden zijn en deze ook te plaatsen bij de keuken en in de slaapkamers. Beschik je over een open haard of kachel in de woonkamer? Moet je regelmatig je e-bike of accu opladen in de garage aan huis? Het is belangrijk om te investeren in een rookmelder die je tijdig waarschuwt bij aankomende problemen.

Onderhoud aan rookmelders

Laat de rookmelder een alarmsignaal horen zonder de aanwezigheid van rook of brand? Als de rookmelder ongegrond afgaat zonder rook of brand, is het tijd voor onderhoud. Ga na of de batterij eventueel moet worden vernieuwd en maak de rookmelder schoon met een doek of stofzuiger.

Hulp bij het plaatsen van rookmelders in Katwijk

Heeft u hulp nodig bij het correct plaatsen van de rookmelders in uw woning? [Bedrijfsnaam] staat voor u klaar. Neem contact op met Elektra Koning om de rookmelders professioneel te laten installeren. Wilt u contact met ons opnemen en uw vragen stellen? U kunt ons bereiken op 070 207 5059.

Elektra Koning staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5059

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.