Krachtstroom aanleggen in Katwijk

Veel mensen denken bij krachtstroom aan een speciale soort elektriciteit, maar eigenlijk is er geen verschil met ‘gewone’ stroom. Wel moet krachtstroom meestal apart worden aangesloten, in de regel is dit bij een woning niet standaard het geval. Normale stroom heeft een 230 voltaansluiting, bij krachtstroom gaat het om een aansluiting van 230/400 volt. We sluiten de elektriciteit dan aan tussen een nulaansluiting en een 3 fase aansluiting.

Als u zware elektrische apparaten wilt gebruiken, is krachtstroom bijna altijd noodzakelijk. Zoekt u een expert die deze stroom voor u kan aansluiten? In Katwijk en omgeving kiest u voor Elektra Koning. Dankzij onze jarenlange ervaring is geen uitdaging ons te groot!

Koken of sauna?

Wilt u een inductiekookplaat aansluiten? Of twijfelt u over een sauna in uw tuin? In beide gevallen is krachtstroom aansluiten zeker aan te bevelen. Ook voor andere zware elektrische apparaten is deze stroom aan te raden. Handige doe-het-zelvers kunnen krachtstroom aanleggen zelf verzorgen. Wij raden echter aan om dit door een professional te laten verrichten. Zo weet u zeker dat de aanleg op veilige wijze gebeurt. U wilt immers geen risico lopen met uw elektriciteit!

Neem contact op

Twijfelt u nog over krachtstroom aanleggen? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie. U wilt een krachtstroomexpert inschakelen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bel ons op het telefoonnummer 070 - 207 50 59, of vult het contactformulier in. Wij staan in de regio Katwijk voor u klaar!