Storing in Katwijk? Wij lossen het voor u op!

Heeft u last van een storing in uw elektra of in uw elektronische apparatuur? Dan is Elektra Koning u graag van dienst. Zijn uw stoppen gesprongen en kunt u het probleem niet oplossen door nieuwe stoppen te plaatsen? Of werkt uw inbraakinstallatie niet meer? Wij zorgen ervoor dat uw storing zo snel mogelijk is verholpen.

Bel onze storingdienst via het telefoonnummer 070 - 207 50 59. Ga niet zelf aan de slag met uw elektriciteit, maar laat dit over aan uw professionele elektricien uit Katwijk. Door de oorzaak te achterhalen, kunnen wij op vakkundige wijze uw storing verhelpen. Een storing kan een aantal oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan het uitvallen van de aardlekschakelaar door een storing van één van uw apparaten. Ook kan het zijn dat uw hoofdzekering is doorgesmolten of uitgeschakeld. Voor al uw stroomproblemen kunt u bij ons terecht!

24 uur per dag in Katwijk en omgeving bereikbaar

Woont u in Katwijk of in de omgeving van Katwijk? Onze service is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar! Wij weten als geen ander dat een storing op ieder moment kunnen opzetten. Ook al heeft u een storing buiten kantoortijden, u wilt natuurlijk dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen. Dus ook ’s nachts, in het weekend en tijdens feestdagen komen wij zo snel mogelijk naar u toe!