Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's-Gravenhage
Betrouwbare krachtstroom installatie Redactie, 7 februari 2024
Het aanleggen van krachtstroom is voor de ervaren elektriciens van Elektra Koning een dagelijkse klus.

Verlangt u naar een ontspannende ervaring in uw eigen jacuzzi of sauna?Bent u van plan om een oplaadpunt te laten installeren voor uw elektrische auto bij uw woning?Zowel voor het genieten van uw eigen jacuzzi of sauna als het opladen van uw elektrische auto heeft u krachtstroom nodig.

Voor het gebruik van uw apparaten is het van belang om krachtstroom te laten installeren. Het installeren van krachtstroom is een precieze taak waarbij goede informatie van belang is. Het is verstandig om altijd een professional in te schakelen bij het aanleggen van krachtstroom.

Waarom heeft u krachtstroom vereist?

Krachtstroom met een spanning van 380 volt is vereist voor apparaten die extra vermogen nodig hebben. Apparaten zoals warmtepompen, enkele elektrische fornuizen, zware machines in werkplaatsen en laadpunten voor elektrische auto's maken gebruik van krachtstroom. Krachtstroom, in tegenstelling tot de gebruikelijke 230 volt, vereist een speciaal stopcontact met vier draden waar spanning op staat.

Krachtstroom aanleggen voor uw woning

Wanneer een expert krachtstroom in uw huis aanlegt, doorloopt hij verschillende stappen. Een vakman plaatst de krachtgroep achter de aardlekschakelaar. Als uw huis nog een 1-fase hoofdschakelaar heeft, moet deze mogelijk worden opgewaardeerd naar een 3-fasen hoofdschakelaar.

Om te garanderen dat de 3-fasen hoofdschakelaar naar behoren werkt, is het essentieel dat de netbeheerder de aansluiting verzwaart. Wanneer er krachtstroom geïnstalleerd wordt, wordt er altijd gecontroleerd of de aardlekschakelaar en groep apart zijn. Bij het installeren van krachtstroom wordt er altijd gecontroleerd of de aardlekschakelaar en groep gescheiden zijn.

Als u krachtstroom wilt gebruiken voor uw laadpunt, moet de kabel vaak naar buiten gebracht worden. Om de kabel veilig te stellen, wordt meestal een ijzeren mantel gebruikt, wat de kosten enigszins verhoogt. Het is belangrijk om te benadrukken dat niet alle apparaten krachtstroom nodig hebben, afhankelijk van de eisen van uw apparatuur.

Weet u niet zeker of u een aanvraag wilt doen?

Bij het aanvragen van een expert om krachtstroom aan te leggen, is het belangrijk om de volgende checklist te volgen. Heeft u bepaalde apparaten die krachtstroom nodig hebben? Waar wilt u elk apparaat plaatsen?Hoe ziet jouw meterkast eruit? In welk jaar is jouw huis gebouwd?

Voor het aanleggen van krachtstroom is het aan te raden om een gekwalificeerde elektricien in te schakelen. Het is van cruciaal belang om goed geïnformeerd te zijn en samen te werken met een ervaren vakman voor een succesvolle installatie. Voor een exacte prijsopgave op maat kunt u terecht bij een professionele elektricien.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5059

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.