Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's-Gravenhage
Hoe kunt u overbelasting van de elektriciteit herkennen Redactie, 3 juni 2024
Elektra Koning: de ervaren elektricien voor Katwijk en omliggende gebieden!

De maximale belasting per groep in de groepenkast is 3. 600 WattIndien er meerdere apparaten op dezelfde groep zijn aangesloten en deze verbruiken meer vermogen dan de maximale capaciteit?Als dit gebeurt, zullen de stoppen eruit springen zodra alle apparaten tegelijkertijd aan staan

Als de stroomvraag hoger is dan het maximum vermogen dat geleverd kan worden, kan er overbelasting optreden in de groep. Het kan voorkomen dat er één groot apparaat is dat te veel stroom vraagt en daardoor de groep overbelast. Bij overbelasting van de elektriciteit kan er brand ontstaan omdat de draden en stekkers warm worden.

Zodra het maximale vermogen wordt overschreden, zal de groep zichzelf uitschakelen om te voorkomen dat deze overbelast raakt. Dit mechanisme voorkomt dat de groep overbelast raakt, wat u een veilig gevoel geeft. Een slimme oplossing om overbelasting te voorkomen, is door extra groepen toe te voegen aan de groepenkast.

Inductie koken

Inductiekoken is de meest energiezuinige manier van elektrisch koken. Hoewel deze kookplaat veel stroom nodig heeft, gaat er vrijwel geen energie verloren tijdens het bereiden van uw gerechten. Dit in verhouding tot gas waarbij veel meer gas verloren gaat.

Zorg voor een veilige elektrische installatie bij het installeren van zonnepanelen

Als u zonnepanelen laat plaatsen op uw dak, is het soms ook nodig om de groepenkast uit te breiden. Het is afhankelijk van het type omvormer dat bij de panelen hoort of deze uitbreiding nodig is. Het is niet het aantal panelen, maar het type omvormer dat bepaalt of een uitbreiding van uw groepenkast noodzakelijk is.

Schakel een erkende elektricien in

Heeft u vaak te maken met stroomstoringen door overbelasting van de groepenkast?Het wordt aangeraden om een erkende elektricien in te schakelen voor het uitbreiden van de groepenkast. Het is gevaarlijk om zelf aan de slag te gaan met elektriciteit, dus het is beter om dit over te laten aan een professional.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5059

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.