Teamfoto Elektra Koning
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's-Gravenhage
Duurzaamheid Redactie, 1 april 2024
Bent u op zoek naar een elektricien? In Katwijk en de omliggende regio kunt u vertrouwen op Elektra Koning

Er zijn diverse mogelijkheden om uw huis duurzamer te maken, zowel op grote als kleine schaal. De elektricien kan u helpen bij het kiezen uit diverse mogelijkheden om uw huis te verduurzamen. U kunt ervoor kiezen om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te laten installeren.

Wat moet u weten over elektrisch koken in uw huis?

Is uw verlichting aan vervanging toe of gaat u uw huis verbouwen?Deze momenten zijn perfect voor het verduurzamen van de verlichting. Upgrade uw verlichting naar duurzame Led-verlichting op alle plaatsen in uw woning.

Het vervangen van uw gloeilampen door Led-verlichting kan leiden tot een aanzienlijke vermindering van uw energieverbruik, tot wel 90% minder. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op uw energiekosten, wat natuurlijk voor iedereen voordelig is. Ook heeft Led-verlichting een veel langere levensduur dan traditionele verlichting.

Elektrisch koken als duurzame keuze voor uw woning: wat zijn de voordelen?

Om elektrisch te koken in uw huis mogelijk te maken, kunnen er enkele aanpassingen vereist zijn. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld de meterkast of de toevoer van stroom. Voor het kunnen gebruiken van de kookplaat moet de meterkast genoeg stroom kunnen genereren.

Door een elektricien in te schakelen kunt u voorkomen dat de stroom uitvalt. Om dit te voorkomen, is het aan te raden een elektricien in te schakelen om dit allemaal voor u te regelen. In tegenstelling tot koken op gas, gaat er bij elektrisch koken bijna geen elektriciteit verloren.

Ontdek de voordelen van zonnepanelen voor uw woning

Een duurzame keuze voor uw huis is het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Als u op zoek bent naar duurzame aanpassingen voor uw huis, dan zijn een elektrische kookplaat en Led-verlichting goede opties. Voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak moet u controleren of het dak de belasting kan dragen en in goede staat is.

Voor het plaatsen van zonnepanelen heeft u gemiddeld 15 panelen nodig, afhankelijk van het type en de afmetingen van uw dak. Gemiddeld genomen verdient u de investering in zonnepanelen terug binnen 6 tot 8 jaar. Denk eraan dat de zonnepanelen onderhoud vereisen om zo veel mogelijk zonnestralen op te kunnen vangen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5059

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Elektra Koning

Elektra Koning levert diensten in Zuid-Holland op het hoogste niveau en is inzetbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en helpen u graag met spoed, reparatie en aanleggen van elektra.Reviews van Elektra Koning

Door C.D
Op 28 november 2023
10

Ze waren erg professioneel! De elektricien stuurde een uur later een contract waarin stond wat we wilden doen met de offerte en had de klus dezelfde dag nog klaar. Voor andere klussen zouden wij ze zeker weer inhuren!

Door T.H
Op 21 november 2023
8

Zeer vriendelijk en professioneel, al voelt ruim 200 euro voor 45 minuten werk aan de hoge kant.

Door F.D
Op 15 november 2023
10

Snel, vriendelijk en goed geholpen bij een electra storing. Doe ik graag weer zaken mee 😊

Door Y.L
Op 14 november 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door N.M
Op 7 november 2023
10

Wat een vriendelijke proffesionelen klantenservice. Ik ben op afstand geholpen binnen 2 weken kon Mark beginnen aan de laadpaal. Super bedrijf!

Door M.K
Op 3 november 2023
10

Super fijn bedrijf! Bedankt voor het snelle schakelen en de goede service. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Door J.B
Op 24 oktober 2023
10

N.a.v waterschade waardoor de meterkast volledig vervangen moest worden Elektra Koning gevonden. Bedrijf die direct beschikbaar was, duidelijk tijdsafspraak maakt en professioneel personeel heeft die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Een bedrijf wat zeker een aanrader is.

Door S.R
Op 19 oktober 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door C
Op 10 oktober 2023
10

Fijne ervaring!

Door D.R
Op 19 september 2023
10

In de avond een storing gehad en gebeld naar dit bedrijf. Ze probeerde me eerst telefonisch te helpen om de stroom weer aan te krijgen, helaas lukte dit niet en kreeg ik het advies om een elektricien langs te laten komen. Zelfde avond is die langsgekomen en heeft de groepenkast vervangen en de stroom deed het weer. Kosten op voorhand besproken en erg tevreden met het resultaat en het contact.

Door A.M
Op 25 juli 2023
10

De heren hebben mij goed geholpen met mijn groepenkast. Deze elektricien was professioneel en duidelijk. De prijs was uitstekend!

Door L.S
Op 28 februari 2023
10

Vandaag heeft Jan een perplex stekker aangesloten de inductie kookplaat werkte perfect

Door R.D
Op 15 februari 2023
10

Voor 3fase voorbereidingen is dit een geschikte partij. Eerlijk advies en een snelle service.

Door G.V
Op 7 februari 2023
10

Met spoed gebeld de elektricien was snel op locatie. De storing was snel verholpen door Jack top service.

Door H.H
Op 18 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door P.L
Op 10 januari 2023
10

Ik had een tijdschakelaar nodig voor m’n boiler. Elektra koning heeft het netjes geïnstalleerd.

Door E.K
Op 4 januari 2023
10

Top bedrijf binnen 1 uur verholpen van m’n storing.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Vandaag diende ik een offerte aanvraag in via de website. Binnen 15 minute kreeg ik de klantenservice aan de telefoon. Elektra Koning is op dezelfde dag langs gekomen om een groepenkast te vervangen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door Z.E
Op 8 december 2022
10

Zeker aan te raden elektricien partij! klantenservice is ook zeer klantvriendelijk!

Door Z.Y
Op 30 november 2022
10

Elektra Koning heeft onze woning compleet verzorgd met elektriciteit. Zeer onder de indruk van deze partij. 5 sterren is een understatements.

Door M.A
Op 16 november 2022
10

Fijn contact gehad en heel veel.informatie gekregen over de uitvoering. Monteurs waren erg professioneel, goed werk geleverd!

Door M.G
Op 13 oktober 2022
10

De klantenservice heeft mij eerlijk geadviseerd over een 3/fase aansluiting zodat ik klaar ben voor de toekomst. Zeer tevreden over deze bedrijf

Door J.N
Op 14 september 2022
10

Ik had vandaag een stroomstoring. Binnen 1 uur kwam Jan langs om de storing te verhelpen. Hij heeft onze groepenkast vervangen en de storing verholpen.

Door G.E.G
Op 6 januari 2022
10

Vakkundig bedrijf met eerlijke prijzen.